onsdag 3 juni 2015

Dubbel Trubbel med bonusrunda (3x Nicolas Cage)

Left Behind
@
Ibland är en film bara så sjukt usel så att man inte ens vet var man ska börja såga den. Det här är en sån film. Det är som en kristen tevefilm på nån liten kristen kanal som ingen bryr sig om. Fast med Nicolas Cage. Han är pilot och...vet du vad? Ingen bryr sig.
/Surskägget





Outcast
@
HAHAHAHAHAHA! Men snälla sluta nu. Det här är nån sorts Arn möter kung-fufilmer och det är så hopplöst dåligt. Manuset är skrattretande, dialogen tvärusel och skådisarnas insatser horribla. "Manaquin" Skywalker själv, Hayden Christiansen, har huvudrollen och är dubbelt så träig än i vanliga fall. Det viftas lite med svärd. Cage spelar(?) full och man är i Kina av nån anledning. Suck.
/Surskägget



Ovan två filmer var två av fyra han gjorde 2014. De andra var Tokarev (eller Rage som den också verkar heta) och Dying of the Light. Enbart genom att titta på affischerna har jag bestämt mig för att det också är ettor. Jag måste verkligen sluta titta på Cagefilmer...

Bonusrunda:

Season of the Witch
@@
Den här höll intresset uppe en stund innan det brakade samman i dåliga specialeffekter och taffliga slagsmål. Cage och Ron Perlman är två riddare som är tuffast och bäst och som åker på att transportera en flicka som kanske, kanske inte, är häxa till ett kloster där hon ska ställas till svars för sina påstådda dåd. Filmen försöker länge bygga upp nån sorts tvekan till om hon är skyldig eller oskyldig men vi vet hela tiden att hon är en demon så kom igen, sluta tjafsa. Perlman gör sin grej och Cage är faktiskt mindre fånig än i vanliga fall. Men jisses hur snabbt man kan förstöra en lovande karriär.
/Surskägget

3 kommentarer:

Henrik Andersson sa...

Tokarev recenserade jag här: http://www.dvdkritik.se/recension.php?id=4002

Surskägget sa...

Hmm. Den låter ju faktiskt sevärd. Ska jag behöva ge Cage ännu en chans (för miljonte gången...)?

Vrångmannen sa...

Tokarev. Nej. Neeeeej.