fredag 13 december 2013

Julkalender 13 dec

Ikväll kliver ståuppkomikern Bill Burr upp på scen på Cirkus i Stockholm för ett par timmars helgalen underhållning. Snubben är allt annat än PK och är rolig så inihelvete. Tre stycken ståuppfilmer har han släppt hittills och därmed är upplägget för dagens lucka klart.

Why Do I Do This? (2008)
@@@@
HAHAHAHAHAHA! Orkar inte med den här galningen. Han är sjukt politiskt inkorrekt och driver väldigt hårt med och om fruntimmer, förhållanden och sina egna sjuka tankar. Och snubben är full av sjuka tankar. Den ena misantropiska och galna idén efter den andra passerar hans läppar förvandlade till komiskt guld. Förmodligen, eller nej, verkligen, inte för alla men för oss som gillar komiker som verkligen tar ut svängarna så är detta fantastiskt.

Let It Go (2010)
@@@@
HAHAHAHAHAHAHA! Han fortsätter med sina galna idéer ännu en vända. Svordomarna regnar som spön i backen, skämten kommer tre i sekunden och han fnittrar konstant åt allt han säger. HAHAHAHA! Vad finns inte att älska med den här karlen? Som vanligt ägnar han en stor del åt tiden att dissa sig själv och sina förhållanden men den här gången slänger han med en lång sekvens om livsfarliga hundar också. Hehehehe. Vilken dåre.
/Surskägget

You People Are All the Same (2012)
@@@@
Mer hundar, mer förhållanden, mer politik och sociala iakttagelser från en av ståuppvärldens absolut vassaste tungor. I princip är det bara Louis CK och Chris Rock som lyckas vara bättre på att blanda iakttagelser från livet och omvandla det till knivskarp humor. Bara att nämnas i samma andetag som de två hjältarna ger er förhoppningsvis en liten inblick i hur jävla bra Bill Burr är. Dock ska det verkligen påpekas att han har en helt egen särpräglad stil så förvänta er inte en kopia av CK eller Rock. Det här är eget, det är skitkul, det är underhållande, det är farligt nära gränsen, det är över gränsen, det är helt enkelt bland det bästa i ståuppväg du kan se idag.
/Surskägget

Inga kommentarer: