måndag 16 januari 2012

Spåskägget recenserar

Välkomna till en ny avdelning på bloggen. Surskägget tittar i sin spåkula och recenserar film från framtiden som Spåskägget! Jupp, det handlar om Spåskäggets briljanta förmåga att se en trailer och bedöma hela filmen utifrån 2 minuter och 30 sekunder.

Goon
@@@@
Hahahahahahaha! Seann William Scott har inte varit så här rolig sedan han var Stifler i American Pie. Upplägget är klockrent. Blanda lite Happy Gilmore med lite Slapshot med lite Youngblood och du har Goon. Scott är snubben som inte kan stå på ett par skridskor men som kan puckla på folk rejält. Efter att ha spöat en hockeylirare när han varit i publiken erbjuds han att börja spela hockey (läs: slåss med spelarna på isen istället för bland sittplatserna) av ett b-lag i farmarligan. Givetvis sprids ryktet om hans talang för att slåss och publiken strömmar till samtidigt som fler och fler galningar vill ha chansen att puckla på honom. Till slut är det bara Liev Schreiber som står mellan Scott och total dominans på isens boxningsrink. Det blandas lite hjärta med mycket gapflabb och ibland räcker det för en fyra.
/Spåskägget

2 kommentarer:

Anna Nio sa...

Hahaha, Spåskägget! Kommer vi få se såna här inlägg av Vrång-Saida med, tro? :D Och kommer ni sen råka i luven på varandra och ha magikerdueller á la Bavmorda och Fin Razel/Saruman och Gandalf?

Surskägget sa...

Där har du en klockren idé. Tjing för att vara Bavmorda (för gud Fin Razel seriöst?).